La marca

CULTIU D’AQUÍ neix el 2017 com un identificador de producte local, de proximitat, i com a distintiu de qualitat, per posar en valor les flors i plantes cultivades a Catalunya.

Després d’anys en permanent lluita per la pressió urbanística que suposa cultivar unes terres, que en la seva majoria, es troben a prop de Barcelona i amb els inconvenients que un mercat globalitzat comporta per al comerç dels seus productes, el sector de la flor i la planta busca noves vies de comercialització de proximitat. Vies que protegeixin el sector i les seves àrees de producció a Catalunya i que diferenciïn els productes per la seva qualitat i procedència, mitjançant l’impuls de la producció local, de Km0, el cultiu ecològic i sostenible i la recuperació de productes tradicionals de la terra.

CULTIU D’AQUÍ és un segell impulsat des del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya que certifica que les flors i plantes que compres han estat conreades complint uns estàndards de qualitat, fetes al nostre clima i sense necessitat de passar dies en cambres frigorífiques. Productes que es mouen en un circuit curt: del productor al Mercat de Flor i Planta i d’aquí a la teva floristeria o centre de jardineria. L’identificador posa en valor l’àmplia gamma de productes ornamentals cultivats a Catalunya i garanteix que les flors i plantes que compres són catalanes i de qualitat!

Com es certifica?

La certificació de les flors i plantes de CULTIU D’AQUÍ la fa una tècnica qualificada i l’emet el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya d’acord al reglament de la marca i té en compte l’estat morfològic i sanitari de les flors i plantes; la forma i sistema de cultiu i un tractament adequat del producte en la seva recol·lecció i distribució.

km0

Perquè les flors i plantes són de Km 0

Les flors i plantes són productes delicats que pateixen viatjant. Per això, sempre és molt millor comprar-les fresques i de proximitat.

recicla

Perquè et garanteixis qualitat i productes sostenibles

CULTIU D’AQUÍ et garanteix uns productes en bon estat i lliures de plagues i malalties. Uns productes certificats al viver, fets al nostre clima, més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

euro

Perquè tenen un preu més just

Flors i plantes amb un preu més just per al productor i més just per al client final. Menys intermediaris suposen una valorització real del producte que arriba a les teves mans.